Suve kõige kuumem üleminek? Itaalia suurklubi püüab Neymari endale napsata

Karl Mihkel Eller
Copy
Neymar (vasakul).
Neymar (vasakul). Foto: Jean Catuffe/Dppi/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Hispaania meedia kirjutab, et Itaalia tippklubi Torino Juventus püüab endale haarata Pariisi Saint-Germaini superstaari Neymari. Kui see aset leiaks, võib seda nimetada selle suve kõige suurejoonelisemaks üleminekuks.

Hispaania ajalehe Sport teatel on Juventus lisanud 30-aastase brasiillase oma soovide nimekirja. Lisaks peetakse Itaalia klubi peatreenerit Massimiliano Allegrit Neymari suureks fänniks ja ta soovib kindlasti just temaga meeskonda tugevdada, kirjutas Kronen Zeitung.

Ka Prantsusmaal on viimasel ajal liikunud jutud, et Pariisi klubi võib Neymari rahaks teha. PSG nõustaja Luis Campos on öelnud, et brasiillasel lastaks sobiva pakkumise korral klubist lahkuda.

Pärast mõneti üllatavat lepingupikendust Kylian Mbappega tuleb meeskonda luua just Prantsusmaa ründaja ümber. Lisaks hoiaks Neymarist lahkumine kõvasti palgaraha kokku.

Pakkumise tegemiseks napib aega. Prantsusmaa ajalehe L'Equipe'i teatel jõustub 1. juulil klausel, mis pikendab Neymari lepingut automaatselt kuni 2027. aastani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles