Sebastien Loebi auto süttis 10 senti väärt varuosa purunemise tõttu (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Sebastien Loeb.
Sebastien Loeb. Foto: Reporter Images/Scanpix

Rallisport on enamasti väga kallis ning väga palju maksavad ka WRC-sarjas kasutusel olevad autod. Sestap ongi üsna veider mõelda, et Sebastien Loebi sundis katkestama varuosa, mille väärtus on M-Spordi omaniku Malcolm Wilsoni sõnul 10 senti.

Wilson tõstis saladuseloori Loebi katkestamise kohalt. Prantslase auto süttis nimelt põlema ning selles sai süüdistada ainult üht tihendit. Seejuures oli vanameister enne katkestamist heitlemas ralli esikoha nimel Sebastien Ogieri ja Elfyn Evansiga.

Leob proovis tegelikult autot toimetada ka hooldusalasse ning tal oli selleks kasutada ainult hübriidmootorist elektriosa. Prantslasel sai siiski aku enne sihtkoha tühjaks ning nõnda oligi ta sunnitud katkestama.

«Tuleb tõdeda, et kahjuks sai meile saatuslikuks 10 senti väärt varuosa,» lausus Wilson ralliportaalile Dirtfish. «Väike tihend andis otsad ja sealt tekkis vedeliku lekkimine ning juba edasi tulekahju. Mitmed juhtmed põlesid küll maha, ent saime auto homseks töökorda.»

M-Spordile oli Keenia ralli esimene täispikk võistluspäev kohutav. Lisaks Loebile olid sunnitud katkestama nii Craig Breen kui ka Adrien Fourmaux. Ainsana suutis kõik katsed läbida Gus Greensmith, kellel oli samuti parajalt tegemisi ning briti tegemisi takistas rehvipurunemine.

«Ma ei mäleta, millal viimati kõik meie punktide eest sõitvad masinad katkestavad. Pean reaaleselt seda ütlema, et ei mäleta, millal see juhtus,» lisas Wilson.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles