Robin «ropz» Kool üritab uuel «CS:GO» turniiril meeskonna tagasi tippu viia

Steven Tiirik
Copy
Foto: Twitter.com/FaZeClan

Algasid «CS:GO» turniiri Roobet Cup 2022 finaalmängud. Võrgus mängitavast võistlusest võtab osa 16 meeskonda. Nende seas ka Eesti parima mängija Robin «ropz» Kooli kodumeeskond FaZe.

Esimese kolme päeva jooksul mängiti neljastes gruppides, igast grupist pääses edasi kaks meeskonda. A-gruppi kuulunud FaZe küll komistas korra, kuid kahe võidu ja ühe kaotusega ollakse poolfinaalides ja võitlus 150 000 dollari suuruse peaauhinna eest saab jätkuda.

Kõige suurema üllatuse pakkus D-grupp, kuhu kuulusid forZe, 9z, FURIA ja Outsiders. Vastupidiselt ootustele pidid FURIA ja Outsiders asjad kokku pakkima. Rohkem suuri üllatajaid ei olnud.

Veerandfinaalide esimesed mängud on ka praeguseks peetud. BIG lülitas välja Eternal Fire'i ja Cloud9 lõpetas väga tasavägise mängu järel 9z teekonna.

Teisipäeval mängitakse ringi kaks viimast mängu. Kell 16:00 kohtuvad FaZe ja ENCE ning kell 20:00 forZe ja Astralis.

FaZe'i teekonnal on pärast Majori võitu ette tulnud tagasilööke, mis ei anna fännidele veerandfinaali suhtes just väga palju enesekindlust. Pärast Majorit on FaZe võitnud 5 ja kaotanud samuti 5 mängu.

ENCE meeskonna jaoks on seis veidi parem. Pärast Antwerpi on kaotatud 3 ja võidetud 7 mängu, nende seas ka mäng FaZe'i vastu.

ENCE hoiab hetkel HLTV tabelis kolmandat kohta. Kindlasti saab mõlema meeskonna jaoks tegemist olema raske mänguga.

Turniiri finaal mängitakse eesootaval neljapäeval kell 20:00.

Pärast Roobet Cupi liiguvad meeskonnad Kölni, et seal maha pidada IEM Cologne 2022.

Viimati toimunud IEM turniiri võitis FaZe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles