Tippratturi mõrvas kahtlustatav teine jalgrattur saadi pärast 43-päevast valenime all redutamist kätte

Postimees Sport
Copy
Mõrvas kahtlustatav jalgrattur Kaitlin Armstrong näeb praegu välja hoopis teistmoodi ning suutis end 43 päeva USA võimude eest varjata.
Mõrvas kahtlustatav jalgrattur Kaitlin Armstrong näeb praegu välja hoopis teistmoodi ning suutis end 43 päeva USA võimude eest varjata. Foto: U.S. Marshals Service via AP/Scanpix

USA rattaspordimaailma tabas maikuu keskel valus löök, mil Texase osariigis Austinis tulistati surnuks tõusev täht Moriah Wilson. Nüüd sai politsei kätte peamise kahtlusaluse, kelleks on teine maastikurattur Kaitlin Armstrong.

Armstrong leiti Costa Ricalt ühest hostelist. Portaali Cyclingnews teatel antakse ta USA-le välja. Mõrvas kahtlustatav Armstrong suutis valeidentiteedi abil varjata end 43 päeva ning leiti USA ja Costa Rica võimude koostöös 29. juunil.

Cyclingnewsile saadetud teate kohaselt tegid ametivõimud kindlaks, et Armstrongil õnnestus nädal pärast mõrva sooritamist, päev pärast seda, kui ta oli kuulutatud kahtlusaluseks, minna New Yorgist Costa Ricasse suundunud lennukile vale passi abil. Pass oli ehtne ning kuulus Armstrongiga väga sarnasele inimesele.

Costa Ricas esines Armstrong samuti valenime all. Lisaks muutis ta välimust, lõigates juuksed lühikeseks ja muutes nende värvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles