Toyota WRC-tiimi kohta käiv kuulujutt lükati ümber

Karl-Joosep Küngas
Copy
Jari-Matti Latvala (vasakul) ja Sebastien Ogier.
Jari-Matti Latvala (vasakul) ja Sebastien Ogier. Foto: McKlein/Toyota Gazoo Racing

Toyota rallimeeskonna pealik Jari-Matti Latvala lükkas ümber nende tiimi kohta käinud kuulujutu. Räägiti, et Toyota toob MM-sarja ka Rally2-auto, ent nõnda ikkagi pole.

2017. aastal MM-sarjaga taasliitunud Toyota on alates sellest ajast osalenud ainult WRC-klassis. Soomes baseeruv meeskond olevat aga ralliportaali Rallit.fi andmetel otsustanud rajale saata ka Rally2-auto, millega kihutataks WRC2 arvestuses, aga kiiresti tõmbas nendele juttudele Latvala kriipsu peale.

«Kahjuks ei saa küll midagi kinnitada. Oleme mõistagi sellele mõelnud ja ka tööd teinud, aga kõik pole meie otsustada. Meil on küll valitud sõiduauto, mis saaks selle toorikuks, ent viimane arvamus peab ikkagi tulema Jaapanist. Siis saaksime selle projektiga edasi minna, aga hetkel pole midagi otsustatud,» lausus Latvala.

Allikate sõnul pidi järgmisel nädalal siiski saama esimene Toyota Yaris Rally2 prototüüp valmis. Latvala tõmbas sellele jutule kohe pidurit. «Siin on läinud kõik väga segaseks. Meil pole kohe kindlasti mingit autot valmis,» lisas Latvala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles