Henri Drell teenis Bullsiga suveliigas esimese võidu

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Henri Drell.
Henri Drell. Foto: Twitter @chicagobulls

Eesti koondislane Henri Drell jätkab NBA suveliigas enda tutvustamist sealsele korvpallirahvale.

Kui 22-aastase ääremängija suveliiga debüüt Chicago Bullsi ridades õnnestus paar päeva tagasi vägagi hästi – 18 minutiga kogunes tema saldosse 11 punkti, 3 lauapalli, 2 korvisöötu ja 3 vaheltlõiget – siis läinudöine kohtumine, vähemalt protokolli põhjal, nõnda särav polnud. 

Drell sai Toronto Raptorsi vastu mänguaega 16 minutit ja viskas selle ajaga kõigest kolm punkti (kolmesed 0/2, kahesed 1/1, vabavisked 1/2). Lisaks kanti eestlase arvele üks lauapall, üks pallikaotus ja üks isiklik viga, tema +/- näitaja oli -11.

Samas ei saa Drelli kasutegurit mõõta ainult statistikaga, sest eestlase NBA-mängijatüübilt – 3-and-D ehk kolmese- ja kaitsespetsialistilt – oodatakse ennekõike kõva kaitses rassimist ning ründes kannatlikult oma viskekoha ootamist.

Ka ühismeediast võib leida viimase kohtumise järel arvamusi, et Drell on Bullsi tänavuse suveliiga üks alahinnatumaid mehi.

Lõpetuseks, meeskonnamängu puhul on isiklikust edust tähtsam ka tulemus ning kui oma debüütmängus New York Knicksi vastu tuli Drellil ja co-l vastu võtta 69:101 kaotus, siis Raptorsi vastu tunti ikkagi 93:83 võidurõõmu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles