Tiimipealik Tänaku udusest esiklaasist: neid asju ei tohiks juhtuda, aga Ott surub lõpuni (1)

Karl Mihkel Eller
Copy
Hyundai ajutine tiimipealik Julien Moncet.
Hyundai ajutine tiimipealik Julien Moncet. Foto: Sander Ilvest

Hyundai rallitiimi jaoks pole tänavune hooaeg olnud lihtne ja ka Rally Estonia esimesel täispikal päeval oli näha, et Toyotade vastu on äärmiselt keeruline saada. Hyundai ajutine tiimipealik Julien Moncet tunnistas, et võidu eest sel nädalal ilmselt enam ei võidelda.

Moncet ütles Eesti ajakirjanikele, et kui hommikupoolikul läksid asjad õiges suunas, Tänak võitles esikoha eest, siis õhtupoolik oli keerulisem. «Pärastlõunal, kui rehvid märgades tingimustes nii hästi ei pidanud, kaotasime kiirust ja see oli väga keeruline. Otil oli viimasel katsel probleem ja nad kaotasid sekundeid,» kirjeldas Moncet viimasel katsel juhtunud olukorda, kui Tänaku Hyundai esiklaas läks uduseks, sest ventilatsioonivoolik tuli lahti.

«See on frustreeriv kõigile, ka Otile. Need on asjad, mida ei tohiks juhtuda. See oli ainuke probleem, aga ka seda oli liiga palju. Kiirust on puudu, peame suruma, et poodiumikohta hoida. Vaatame, äkki keegi teeb ees vea,» vihjas Moncet, et puhta sõiduga ei ole Tänakule esikohale enam asja.

«Ma arvan, et kuni ralli pole läbi, siis on kõik võimalik, aga esimesi püüda on keeruline. Tean, et Ott surub lõpuni ja eks näeb, mis ilm teeb. Nüüd ootab ees õhtune hooldus, vaatame, mida saame homse seadistuse osas teha. Homme on samuti keeruline ilm, vaatame, kuidas auto käitumist parandada, aga võlukunsti ei ole,» ütles prantslane lõpetuseks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles