Suhtluskeeld on lõppenud? Nooruke Solberg: Oti tulemused näitavad, et tegelikult liigume õiges suunas (1)

Postimees Sport
Copy
Oliver Solberg.
Oliver Solberg. Foto: Hyundai Motorsport

Kuigi Hyundai meeskond pani oma staarsõitjatele Ott Tänakule ja Thierry Neuville'ile ajakirjanikega suhtlemisele eelmisel nädalal veto peale, siis näib, et see keeld ei laienenud tiimi kolmandale piloodile Oliver Solbergile.  

Nimelt andis 2003. aasta autoralli maailmameistri Petter Solbergi poeg intervjuu WRC-sarja kodulehele, kus lahkas aga sarnaselt kogenumate kolleegidega Hyundai meeskonna praegusi raskusi.

Erinev oli aga see, et kui Tänak ja Neuville – vähemalt avalikes sõnavõttudes – selle hooaja kontekstis tunneli lõpus väga valgust ei näe, siis Solberg oli vanematest kamraadidest veidi optimistlikum. 

«Ma tean, et meie [Alzenau] tehas on täis inimesi, kes töötavad ööpäevaringselt, et seda autot veelgi kiiremaks ja usaldusväärsemaks teha,» rõhutas rootslane praktiliselt esimese asjana. 

«Me näeme seda tegelikult ka. Näeme, kuidas auto muutub ajas aina kiiremaks ja kiiremaks. Kindel on see, et ühel hetkel jõuame me [arendustööga] kohale. Ma isegi ei kahtle selles,» lausus Solberg, kel tänavu parimal juhul näppude vahele jäänud Rootsi talveralli kuues koht. 

«Praegu teavad kõik, et tänavuse hooaja algus oli meeskonna jaoks väga raske, kuid me peame ka meeles pidama, et see tiim on tegelikult ju maailmameistreid täis. 2019. ja 2020. aastal oli Hyundai Motorsport parim meeskond maailmas ja see pole üldse kaua aega tagasi.

Oluline on, et me jääksime positiivseks ja suruksime ennast kogu aeg edasi. Me alustasime seda [hübriidautode] projekti küll tagaajajatena, kuid Oti sõidetud tulemused – kolmas koht Eestis ja võit Itaalias – näitavad, et me liigume tegelikult õiges suunas. Oleme kõik väga sihikindlad, et teistele järgi võtta,» lausus järgmisena Soomes WRC-masinasse istuv Solberg lõpetuseks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles