Kalev/Cramo pani meeskonna komplekteerimisele punkti

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Zigmars Raimo.
Zigmars Raimo. Foto: BC Kalev/Cramo

BC Kalev/Cramo andis teada, et nende meeskond on uueks hooajaks komplekteeritud. Viimase täiendusena hõigati välja 202 cm pikkuse Zigmars Raimo nimi.

202 cm pikkune mängumees alustas oma korvpalluri teekonda LMT Basketbola Akademijas ning veetis profikarjääri kaks esimest aastat Lätis, kus esindas lisaks eelpool mainitud klubile ka Riia VEFi ja Latvijas Universitatest.

Sealt edasi liikus 24-aastane Raimo NCAA I divisjoni, kus liitus Hawaii Warriors meeskonnaga. USAs veetis lätlane kokku neli hooaega, millest viimasel kahel oli kindel põhimees.

Ameerikast naastes liitus Raimo 2020/21 hooaja alguses Leedu meistriliiga meeskonnaga Pieno Zvaigzdes, kuid lahkus pärast kaheksat mängu ning tõmbas seejärel selga BK Liepajaga särgi, mida kandis järgmised kaks aastat.

Eelmisel aastal kuulus ta Liepaja põhimeeste hulka, kogudes 30 minutiga keskmiselt 11,4 punkti, 8,7 lauapalli ning 3,1 resultatiivset söötu.

Heiko Rannula kirjeldab Raimot kui agressiivset ja füüsiliselt tugevat mängijat, kes on väga hea lauavõitleja. «Kaitses on ta võimeline survestama ka tagamängijaid tänu oma heale füüsisele. Rünnakul on ta universaalne, mis annab meile palju käike juurde. Näen võimalust teda ka nii öelda point-forward positsioonil kasutada tänu tema heale mängulugemiseoskusele.»

Klubi mänedžer Ramo Kase sõnul on töise suve tulemusena meeskond juba juuli lõpuks komplekteeritud. «Arvestades sellega, et meie meeskonna liikmed on seotud ka koondisega, siis varajane komplekteeritus annab meile rohkem aega planeerida täpsemat töö- ja treeningkava augustikuuks. Järgmiste sammudena on oluline välismängijad Eestisse toimetada ning siis juba ühistreeningutega alustada.»

Kask lisas: «Üldjoontes oleme väga rahul meie meeskonna komplekteeritusega ja jääme huviga esimesi mänge ootama. Esmalt valmistume FIBA Europe Cup kvalifikatsiooniturniiriks, enne mida on kõigil huvilistel meeskonda võimalik näha mõningatel sõpruskohtumistel.»

Kalev/Cramo läheb algavale hooajale vastu järgmises koosseisus – tagaliinis Martin Dorbek, Oleksandr Kovliar, Alterique Gilbert, Wes Van Beck, Kaspar Kitsing, eesliinis Hugo Toom, Artur Konontšuk, Tanel Kurbas, Kristjan Kitsing, Taavi Jurkatamm, Martins Meiers ja Zigmars Raimo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles