Välismeedia: Siim-Sander Venel on laual pakkumine Euroopa ühe tugevama liiga tipptiimilt

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Siim-Sander Vene (palliga).
Siim-Sander Vene (palliga). Foto: Madis Veltman

Eesti korvpallikoondise kapten Siim-Sander Vene võib tuleval hooajal CVsse saada järjekordse tugeva märke, temast on huvitatud Kreeka kõrgliiga mullune kolmanda koha meeskond Patrase Promitheas.

Itaalia meedia on juba mitu nädalat kirjutanud, et sealse kõrgliigas keskmik Varese sooviks ääremängijat taas enda rivistusse. Vene pole aga vedu võtnud. Nüüd teatas kohalik ajaleht La Prealpina, et tiimi lootused on kustumas, sest 31-aastasel palluril on laual pakkumine Promitheaselt.

Kreeka suuruselt kolmanda linna klubi lõpetas eelmise hooaja kahe gigandi, Piraeusi Olympiacose ja Ateena Panathinaikose järel kolmandana. See tõi neile koha ka Euroopa tugevuselt teises-kolmandas eurosarjas, Euroliiga egiidi alla kuuluvas EuroCupil.

Kuigi praegu on tegemist vaid kõlakaga, võiks tegemist olla Venele huvipakkuva võimalusega. Tema CVst leiab peaaegu kõik Euroopa tippliigad: Leedu, Venemaa, Saksamaa, Itaalia, Hispaania ja Prantsusmaa. Täismängust on puudu Kreeka ja Türgi. 

Vene alustas eelmist hooaega Prantsusmaal Limoges'is, teine pool möödus Vareses. Praegu valmistub ta Eesti koondisega augustikuisteks sõprus- ja MM-valikmängudeks ning septembris peetavaks EM-finaalturniiriks.

Vene praegu kuulujuttu kommenteerima ei soostunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles