Manchester Unitedi peatreener Ronaldo käitumisest: ma ei andesta seda

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: IMAGO/John Bradley/SCANPIX

Manchester Unitedi peatreener Erik ten Hag nimetas Cristiano Ronaldo käitumist pühapäevase sõpruskohtumise ajal lubamatuks.

Manchester United kohtus pühapäeval kodustaadionil Hispaania tiimi Rayo Vallecanoga ning leppis 1:1 viiki. Ronaldo mängis selles kohtumises vaid avapoolaja. Kusjuures ta oli ainukene mängija, kelle treener poolajal välja vahetas.

Pingile võetud Ronaldo ei kavatsenudki mängu lõpuni vaadata, vaid pakkis oma asjad ning lahkus staadionilt.

Esialgu püüdis Manchester United jätta muljet, et Ronaldo käitumine neid ei häiri. Nüüd tunnistas aga peatreener ten Hag, et päris nii see ei ole. «Kindlasti ei andesta ma sellist käitumist. See on lubamatu igaühe jaoks. Oleme meeskond ja peame seda olema lõpuni,» lausus ten Hag väljaandele AD.

Ronaldo ja Manchester Unitedi suhted on sel suvel saanud rohkelt tähelepanu. Inglismaa meedia teatel sooviks 37-aastane portugallane klubi vahetada, kuid samas pole Manchester United tema eest ühegi pakkumist saanud. Ronaldo klubivahetuse motiiv peitub selles, et järgmisel hooajal mängib Manchester United vaid Euroopa liigas. Ronaldo sooviks mängida aga Meistrite liigas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles