Kanepi jõudis raske võiduga USAs veerandfinaali

Kristofer Seema
, Suvereporter
Copy
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: AFP / Scanpix

Kaia Kanepi (WTA 37.) alistas Citi Openi WTA 250 tenniseturniiri teises ringis hiinlanna Lin Zhu (WTA 97.) 4:6, 6:4, 6:4.

Eestlanna lasi kaks tundi ja 35 minutit kestnud mängu avageimis kohe oma pallingu murda. Kanepil tekkis seti viimases geimis üks murdepall, mida kasutada ei õnnestunud ja hiinlanna võitis esimese seti 6:4. Kanepil oli avasetis suuri probleeme esimese servi õnnestumisprotsendiga, mis jäi vaid 46. peale.

Teise seti kaheksandas geimis suutis Kanepi lõpuks Zhu servi murda ja tegi seisuks 5:3. Siiski ei õnnestunud eestlannal setti lõpetada, sest hiinlanna murdis pärast eestlanna kahte settpalli tagasi. Järgmises geimis murdis Kanepi Zhu servi uuesti ja tõmbas setile joone alla.

Koguni tund aega kestnud viimases setis oli kokku viis servimurret, millest viimase teenis eestlanna ning võitis kolmanda seti 6:4.

Washingtonis toimuva turniiri veerandfinaalis läheb Kanepi vastamisi venelanna Anna Kalinskajaga (WTA 71.). Naised pole enne omavahel mänginud. Mäng toimub Eesti aja järgi, kas reede hilisõhtul või laupäeva varahommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles