Väikeklubi hallitav ja haisev riietusruum hirmutab vastaseid: sa võid seal ära surra

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Pildil olev Katari MMi riietusruum on vastupidine sellele, mida võib Klagenfurdis kohata.
Pildil olev Katari MMi riietusruum on vastupidine sellele, mida võib Klagenfurdis kohata. Foto: MOHAMMED DABBOUS

Kuigi Austrias ei pea praegu enam näomaske kandma, siis tugevuselt neljandas liigas jalgpalli mängiva KAC 1909 kodustaadionil peaks see küll jätkuvalt olema kohustuslik.  

Kuigi Klagenfurteri koduareeni uksel tervitab külalisi silt – palun hoidke selles hoones puhtust – näib see viimane asi, millele seal rõhku pööratakse. 

Väljaanne Kronen Zeitung kirjutab, kuidas staadioni riietusruumide seintes ja ustes tervitavad sportlasi suured augud ning duši alla minnes võib praktiliselt igas nurgas silmata hallitust.

Riietusruumid lagunevad nii põrandalt – kummikatet on üritatud parandada isoleerteibiga – kui ka laest, kust krohvitükid ripuvad. Piltidega on võimalik tutvuda SIIN.

«Kui lähed sinna riietusruumi, siis sa lihtsalt sured haisu kätte. See on tõeline terviserisk,» põrutas üks eelmisel hooajal ruume külastanud treener.

Klubi president Walter Auer on trööstitust olukorrast teadlik, kuid nendib, et neil lihtsalt puudub raha ruumide renoveerimiseks. «Seal pole tükk aega midagi tehtud, viimati uuendati neid 1980. aastal. Jalgpalliklubina oleme me väga väike ja paraku puuduvad meil vahendid, et seda ise teha,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles