VIDEO ⟩ M-Spordi ralliauto ajas F1-tähel hirmu nahka: täiesti hullumeelne (1)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Lando Norris (vasakul) koos Charles Leclerciga.
Lando Norris (vasakul) koos Charles Leclerciga. Foto: Eric Gaillard

McLareni F1 sõitja Lando Norris näpistas oma tihedast kalendrist aega, et käia vahepeal avastamas M-Spordi ralliautot. Kuigi britt lootis esialgu ennast ka neljarattalise roolis proovile panna, siis see tal ei õnnestunud. Tagantjärele oli tal selle üle ka hea meel.

Norris tegi seiklusterohkest päevast videoblogi, mille alguses ütles kurval toonil: «Mina ise paraku ei sõida, sest minu ülemus ei andnud selleks heakskiitu.» 

Nõnda tuligi neljandat aastat F1s kihutaval Norrisel piirduda pelgalt pealtvaatamisega, mis talle sellegipoolest võrdlemisi kustumatu mulje jättis.

«Oh sa, see on väga äge!» oli mootorihäält imiteeriva briti vahetu kommentaar, kui M-Spordi neljarattaline temast kurvis mööda tuhises. Kui sama asi juhtus hiljem sirge peal, pistis Norris koos kamraadiga lihtsalt karjuma. «Püha p****, see oli hullumeelne!»

«Päris hullumeene pill. Ja need, kes sellega päriselt sõidavad...» jäi Norris päeva kokkuvõttes isegi veidi sõnahätta. Küll lipsas briti huulilt üle selge ja kärme «ei», kui talt päriti, et kas ta julgeks ise selle masinaga sõita. «Ma ei taha surma saada. Nii lihtne see ongi.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles