Levadia sai raske võidu ning püüab Florast kümne küünega kinni hoida

Toimetas Ville Arike
Copy
Zakaria Beglarišvili on tänavu löönud 15 väravat.
Zakaria Beglarišvili on tänavu löönud 15 väravat. Foto: Liisi Troska/jalgpall.ee

Koduse jalgpalli meistriliiga viimane voor tabeli tipus muutusi ei toonud, kuid kahel liidril oli tükk tegemist, et kolm punkti koju tuua.

Otsa tegi reedel lahti liider FC Flora, kes alistas Tartus sealse Tammeka 1:0. Värava lõi keskkaitsja Henrik Pürg 41. minutil nurgalöögijärgses olukorras. 64. minutil sai floralane Martin Miller punase kaardi, kuid Tammeka ei suutnud arvulist ülekaalu ära kasutada.

Pühapäeval peetud vooru viimases mängus sõitis Florat jälitav valitsev meister FCI Levadia külla Narva Transile. Siin tuli väravat oodata tublisti üle tunni aja, soosikule kindlustas võidu liiga suurima väravaküti Zakaria Beglarišvili tabamus 76. minutil.

Nii Flora kui ka Levadia on pidanud 22 mängu, neil on vastavalt 62 ja 57 punkti. Levadia peatreener Ivan Stojkovic ütles mängu järel ETV eetris, et olulisimad on saadud kolm punkti ning asjaolu, et tiitlivõitlus Floraga jätkub.

Kolmandal kohal asuv Nõmme Kalju nüpeldas Tallinna Kalevit 6:0, seejuures oli juba 17. minutiks seis 4:0. Neli väravat lõi Aleksandr Volkov. Viiendat kohta kindlustas FC Kuressaare, olles Sten Reinkorti 88. minuti tabamusest 1:0 üle Pärnu Vaprusest. Neljandal positsioonil paiknev Paide linnameeskond sai vaba nädalavahetuse, sest valmistub eurosarja kordusmänguks Brüsseli Anderlechtiga.

Turniiritabel:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles