Hyundai ajutine boss ratsutab Tänaku supertöö seljas: võiksingi jääda tiimipealikuks

Postimees Sport
Copy
Hyundai ajutine tiimipealik Julien Moncet.
Hyundai ajutine tiimipealik Julien Moncet. Foto: Bastien Baudin/Hyundai Motorsport GmbH / Austral

Hyundai rallitiim pole tänavusel hooajal teinud muud, kui üha maadelnud probleemidega ning Toyota piloot Kalle Rovanperä võib juba järgmisel etapil kindlustada MM-tiitli. Pühapäeval lõppenud Soome rallil õnnestus Ott Tänakul kõigele vaatamata võita ning tiimi ajutine boss Julien Moncet tõmbas poole loorberipärjast enda kaela.

Eelmise hooaja järel pakkis Hyundai tiimi toonane juht Andrea Adamo teatavasti kompsud ja lahkus. Uude, Rally1-ajastusse tuldi Moncet' tüürimisel. Ehkki viimasest neljast rallist on Hyundai võitnud kaks tükki, jagub probleeme endiselt. Ent Moncet tagus vestluses portaaliga DirtFish endale vastu rinda.

«Oleme tiimina näidanud, et hooaja algusest saati kogetud probleemidele vaatamata suudame võidelda tipptasemel. Algus oli väga raske, kuid püsime konkurentsis ja oleme saavutanud mitu head tulemust: mitu poodiumikohta, kaks võitu. Seega oleks aeg hakata vaatama ettepoole ning valmistuma 2023. aastaks,» ütles Moncet ja lisas, et ta võiks ajutisest saada alalise tiimipealiku rolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles