BLOGI ⟩ Kontaveit piirdus Toronto tippturniiril vaid ühe mänguga (2)

Christopher Krutto
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: IMAGO/tennisphoto.de/Scanpix

Tennisekarussell on jõudnud ookeani taha. Anett Kontaveit (WTA 2.) alustas Toronto WTA 1000 turniiri Jil Teichmanni (WTA 21.) vastu, kuid pidi kohe tunnistama šveitslanna 4:6, 4:6 paremust.

Kontaveit alustas servimist ning hoidis oma geimi, kuid juba järgmisel pallingul lasi vastasel murda. 2:3 taga olles õnnestus Eesti esireketil tagasi murda, kuid Teichmann vastas kiirelt oma murdega ning võttis selle toel avasetist 6:4 võidu.

Teine sett algas eestlannale väga paljulubavalt. Kõigepealt hoidis ta oma servi ja võitles siis järgmises geimis 0:40 kaotusseisust ennast välja ning pärast pikka heitlust õnnestus see ka murda.

Kuigi tundus, et Kontaveit on teises setis haaranud initsiatiivi, siis peagi vastas sellele Teichmann. Tal õnnestus võita neli järjestikust geimi ning minna 4:2 ette. Kuigi Kontaveit suutis seejärel oma servi hoida, siis sama tegi ka šveitslanna ning lõpuks võitis ta ka teise seti 6:4.

Enne kohtumist

Kontaveit teenis turniiril vabapääsme teise ringi. Šveitslanna Teichmann alistas esimeses ringis Venus Williamsi 6:2, 6:3.

Kontaveit on Teichmanniga mänginud kolmel korral ja jäänud seni kõik korrad peale. Võidu korral võib ta kolmandas ringis minna vastamisi maailma endise esireketi Simona Halepiga (WTA 15.), kes alistas avaringis 6:0, 6:2 Donna Vekici (WTA 82.).

Kaia Kanepi (WTA 31.) alustas Toronto turniiri teisipäeva õhtul võidukalt, kui sai avaringis jagu neljakordsest suure slämmi tšempionist Naomi Osakast (WTA 39.), kes andis eestlanna eduseisul 7:6 (4), 3:0 seljavigastuse tõttu loobumisvõidu.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles