Cristiano Ronaldo: meedia valetab, kuigi nad teavad tõde

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: TOBY MELVILLE/Reuters/Scanpix

Manchester Unitedi ründaja Cristiano Ronaldo postitas oma ametlikule Instagrami kontole krüptilise sõnumi, mis on ilmselt vastuseks viimastel päevadel ilmunud arvukatele teadetele tema käitumise aadressil.

Portugali koondise kapten heitis oma salapärastes kommentaarides meediale ette valetamist. Ronaldo ei teinud sellekohast postitust, kuid väidetavalt ilmus tema vastus ühte teise postituse kommentaarides.

Dramaatilises postituses ütles Ronaldo, et tema kohta kirjutatud 100 artiklist on tõesed ainult viis. Samuti väidab ta, et tal on selle kohta tõestusmaterjal isiklikus märkmikus.

«Nad teavad tõde, kui nad paari nädala pärast intervjuud teevad. Meedia valetab. Mul on märkmik ja viimase paari kuu jooksul minu kohta tehtud 100 uudisest ainult viis õiget. Kujutage ette, kuidas see on. Jääge selle näpunäite juurde,» kirjutas Ronaldo.

37-aastase Ronaldo Unitedist lahkumise üle on spekuleeritud mitu kuud, kuid hooaeg on alanud ning ta on kaasa teinud kahes kohtumises, kuid pole löönud ühtegi väravat. Kuuldavasti on tema suhted sassis ka uue peatreeneri Erik ten Haagiga.

Hispaaniast alguse saanud kuulujutud viitavad, et Ronaldo võib liituda hoopis Saksamaa kõrgliigasse kuuluva Dortmundi Borussiaga. Hispaania ajaleht AS andis märku, et käimas on lausa läbirääkimised, kuid kas see tõele vastab on ebaselge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles