M-Spordi pealik kinnitas, et alatasa katkestava sõitja töökoht pole ohus

Karl-Joosep Küngas
Copy
Adrien Fourmaux avarii.
Adrien Fourmaux avarii. Foto: Kuvatõmmis

M-Sport peab järgmisele MM-rallile Kreekas minema vastu Adrien Fourmaux'ta, kelle auto sai Belgias nõnda palju kannatada, et seda ei jõuta piisavalt kiiresti parandada. Meeskonna pealik Richard Millener kinnitas siiski, et prantslase koht meeskonnas pole kaugeltki ohus.

Fourmaux katkestas Belgia ralli eelviimasel kiiruskatsel, kui ta suurel kiirusel kraavi sõitis. Tema auto ei tundnud esialgu liiga katki olevat, ent peagi selgus suur tagasilöök. Nimelt sai kahjustada tema turvaraam, mida ei jõua MM-sarja ainus eratiim piisavalt kiiresti parandada.

«Kõikidele kahtlejatele selgituseks. Kahjuks sai Adrieni auto turvaraam nõnda tõsiselt kannatada, et me ei jõua enne Kreekat seda parandada. Meeskonnas on meeleolu hea ja inimesed teevad head tööd. Lähme püüame Kreekas taas head kohta!» lausus Millener sotsiaalmeedias.

Kuigi Fourmaux ei lähe Kreekas võistlustulle, siis võistluspaika sõidab mees ikka. Prantslane teeb tuleviku tarbeks läbi rajaluure, et saada paremat aimu Kreekas valitsevatest oludest ja sealsetest teedest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles