Raplaga liitub kurikuulsas Serbia klubis mänginud bosnialane

Postimees Sport
Copy
Obrad Tomić.
Obrad Tomić. Foto: Rapla Avis Utilitas

Rapla Avis Utilitase korvpalliklubi on sõlminud lepingu, mille kohaselt liitub meeskonnaga 2.08 m pikk Bosnia ja Hertsegoviina koondisesse kuulunud Obrad Tomić.

Möödunud hooajal Põhja-Makedoonia liigas EuroNickel 2005 meeskonnas mänginud Tomić on oma karjääri jooksul mänginud lisaks Balkani liigadele ka EuroCup'i Belgradi Partizani ridades, mis on tuntud oma kurikuulsate fännide poolest, kes tekitavad kodumängudes korraliku karukoopa tunde.

Euroliiga meenutus 2011. aasta Belgradi Partizani fännidest

Tomić tugevusteks on kindlasti jõuliselt kontaktne mäng, mis hakkab kindlustama Rapla korvialust kaitset ja annab tonaalsust rünnakul. Lisaks tuleb välja tuua mängumehe motiveeritust. Möödunud hooaeg ei läinud tema jaoks planeeritult ja sel suvel oli ta sunnitud isiklikel põhjustel mõned head pakkumised tagasi lükkama, Rapla õnneks oldi õigel ajal õiges kohas ning ta on valmis end tõestama ja just Raplas end nimekate klubide huviorbiidile tagasi mängima.

Rapla peatreener Arnel Dedič: «Tomić on mees kes, suudab meeskonda vedada ka rasketel hetkedel. Saime korvi alla juurde võimu ja jõudu. Lisaks ka kogemust, mida ta on mitmetes liigades mängides kogunud. Ta avab meile palju võimalusi ründes, luues olukordi endale või tekitades neid ka tagamängijatele. Meil on nüüd jõuline mängija kes suudab ka kaitsta low-post’i ja kontrollida meie valitud kaitset. Usun, et ta on suur väärtus meie meeskonnale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles