Ronaldo uue villa ehitamisel tekkis probleem, kuid rahakal portugallasel on lahendus varnast võtta

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Phil Noble

Kuigi Eestis kehtib vanasõna, kus mure näed laita, seal tule ja aita, siis jalgpalliklubi Manchester Unitedi superstaar Cristiano Ronaldo eelistab ilmselt varianti: seal tule ja maksa.

Nimelt ehitab portugallane Lissaboni lähistele Cascaisse ligemale 21 miljonit eurot maksvat luksusvillat. Enam kui 3000 ruutmeetril laiuval majal, mille arhitektiks on Vitor Vitorno ja mis hõlmab endas vähemalt väikest kodukino, spaa-sektsiooni, mängutuba ja garaaži 30 autole, on aga üks häda. Naabrid.

Briti väljaande The Sun sõnul häirib Ronaldot kõrvalkrundil paiknev golfiklubi. Elegantse mängu vastu portugallane päris pole, kuid küll ei sobi talle tõsiasi, et selle külastajad hakkaksid parkima tema väravasse.

Selline näeb välja Cascais' piirkond.
Selline näeb välja Cascais' piirkond. Foto: JOANA KRUSE via www.imago-images.de/Scanpix

Nõnda asuski vutitäht otsima olukorrale lahendust ning leidis selle õhtusöögil golfiklubi omaniku Miguel Champalimaud'iga. Nimelt ostab Ronaldo golfiklubi lihtsalt ära ja laseb selle parkla ära lammutada.

«Hind ei ole siinkohal probleemiks. Ronaldo on perfektsionist ning juhtumisi suudab ta ideaalset elu endale ka lubada,» sõnas üks lähedalseisev isik The Sunile.

Ronaldo aastapalk Manchester Unitedis on teatavasti 31 miljonit eurot. 2020. aastal sai portugallasest esimene võistkonnasportlane, kes ajanud karjääri jooksul kokku üle miljardi dollari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles