Hollandi fänni jabur käitumine võinuks F1 pilootide jaoks väga nukralt lõppeda

Karl-Joosep Küngas
Copy
Max Verstappeni poolehoidjad.
Max Verstappeni poolehoidjad. Foto: REUTERS/Leonhard Foeger/SCANPIX

Sel nädalavahetusel sõidetakse F1-s Hollandi GP. Arvestades Max Verstappeni fänniarmeed, siis on kodurajal kihutavat maailmameistrit tulnud vaatama tohutu publikum. Kahjuks ei suutnud kvalifikatsioonis kõik spordisõbrad korrektselt käituda ning ühe tegutsemine pani ka sõitjad ohtu.

F1 kvalifikatsioon tuli ootamatult peatada, kuna ühe Hollandi fänni tegutsemine võinuks väga traagiliselt lõppeda. Teatavasti on Verstappeni fännid tuntud erinevate pürotehnika poolest. Paksu oranži tossu on lastud laiali mitmel erineval Euroopas toimunud GP-l.

Mõistagi tehti seda ka Hollandis, ent üks fänn otsustas tõrviku koguni rajale visata. Õnneks märkasid rajajulgestajad kohe seda olukorda ja kvalifikatsioon peatati. Halvemal korral võinuks mõni sõitja sellest üle kihutada ja suurel kiirusel avariisse sattuda.

Hollandi GP korraldajad suhtusid sellesse olukorda väga tõsiselt. Turvameeskond otsis üles süüdlase ning toimetas ta tribüünidelt minema. Lisaks sellele keelati tal terve nädalavahetuse jooksul võistluspaika naasmine. Arvestades, et F1 piletid maksavad väga palju, siis oli see päris valus hoop mehele, kes soovis oma silmaga Verstappeni kihutamist kodurajal näha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles