Loeb ja Loubet heitsid M-Spordi tiimikaaslaste hooajale varju

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Sebastien Loeb.
Sebastien Loeb. Foto: M-Sport

Kreeka MM-ralli reedesel võistluspäeval võitsid M-Spordi sõitjad Pierre-Louis Loubet ja Sébastien Loeb sama palju kiiruskatseid, kui tiimi kolm ülejäänud sõitjat senise hooaja peale kokku.

Prantslased olid esimesel täispikal võistluspäeval parimad kuuel katsel: kunagise Euroopa meistri Yves Loubet' poeg võitis kaks ja Loeb neli katset, millest ühel näitas ta Esapekka Lappiga võrdset aega, aga see tähendab, et mõlemad said kirja katsevõidu. 

Teiste M-Spordi sõitjate Craig Breeni, Adrien Fourmaux ja Gus Greensmithi jaoks on tänavune hooaeg olnud enamasti üks suur kannatamine. Kolmikust viimane on sel hooajal võitnud ühe katse, kui võitis hooaja avaetapil Monte Carlos karjääri esimese katse.

Tiimi esisõitjaks palgatud iirlane Breen on sel hooajal parim olnud kolmel katsel: Rootsis, Sardiinias ja Eestis. Fourmaux' katsevõidud on tulnud Keenias ja Eestis, kokku on tal karjääris kolm katsevõitu.

Laupäeval on sõidetud üks katse, mille võitis üldarvestuses viiendaks tõusnud Ott Tänak. Ta kaotab ralli liidrile Loebile 29,4 sekundit. Jälgi võistlust SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles