Tänak aitab värsket maailmameistrit Virvest nõu ja rahaga

Postimees Sport
Copy
Robert Virves Kreeka MM-etapil.
Robert Virves Kreeka MM-etapil. Foto: IMAGO/Nikos Katikis/Scanpix

Kreeka MM-rallil juunioride maailmameistriks kroonitud Robert Virves avaldas, et saab kõvasti abi teiselt Saaremaa mehelt Ott Tänakult.

Ralli järel peetud pressikonverentsil küsiti Virveselt, kuidas 2019. aastal maailmameister noort kolleegi toetab.

«Ta on sel aastal toetanud mind rahaliselt. Tänu temale oli mul võimalik hooaega üldse alustada, temast on olnud suur abi,» avaldas Virves.

«Kui mul on küsimusi, kuidas midagi katsetel teha, siis ta on esimene inimene, kellele kirjutan,» andis Virves mõista, et Tänak on talle abiks nii nõu kui ka rahaga. 

Mõistagi uuriti värske juunioride maailmameistri kohta ka Tänakult endalt. Hyundai mehe sõnul saab ta väga hästi aru, kui keeruline on rallisõitjana rahvusvahelisel tasandil esimesi samme teha.

«Tean väga hästi, kui raske on see tema jaoks olnud. Käia erinevate uste taga kraapimas ning küsida ühte dollarit siit ja ühte dollarit sealt. See [MM-tiitel] on seega tulnud äärmiselt raskelt, kuid selles mõttes on asi aus, et nüüd kaasneb sellega ka väärt auhind,» viitas Tänak tõsiasjale, et järgmisel aastal avaneb Virvesel võimalus neljal etapil M-Spordi ridades juba WRC2-klassis kihutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles