Eesti kardineiu osaleb nädalavahetusel Itaalias MMil

Postimees Sport
Copy
Carmen Kraav.
Carmen Kraav. Foto: LRN Photo

Itaalias Sarno kardirajal toimub sel nädalavahetusel otseveoliste kartide OK ja OK-Junior maailmameistrivõistlused. Ainsa eestlasena on klassis OK stardis Carmen Kraav.

Maailmameistrivõistlustel on tänavu esindatud 49 rahvuse enam kui 200 võistlejat. Tuntuimatest nimedest on lähemast ajaloost otseveolistel ehk käikudeta kartidel maailmameistriks tulnud hetkel F1 sarjas võistlevad Lando Norris ja Nyck de Vries. Äärmiselt tihedas konkurentsis asub end ainsa eestlasena maailma absoluutse paremiku vastu proovile panema Carmen Kraav, kes osaleb MM-l teist korda.

«Trennipäevad on möödunud töiselt, sest raja pidamine on väga hea, võistlejaid on palju ja konkurents väga tihe. Treeningutel on ilm soe ja kuiv olnud, aga nädalavahetusel lubab ka vihma mitmel päeval, mis muudab kindlasti olukorda,» ütles Ward Racing ridades võistlev Kraav pärast vabatrenne.

Mõned nädalad tagasi saavutas Kraav seal samas Sarnos peetud MM-i eelvõistlusel suurepärase 11. koha. Tulevat nädalavahetust silmas pidades eelistaks ta kuiva ilma asemel märga: «Olen pigem optimistlik märja raja osas, sest eelmisel võistlusel sai märja rajaga sõidetud ja tempo tundus hea olevat.»

Napolis asuval Sarno kardirajal sõidetakse reedel ajasõidud ning esimesed eelsõidud. Laupäeval jätkatakse eelsõitude ning pühapäeval sõidetakse otsustavad finaalid. Info ja tulemused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles