Politsei pidas võistkonnakaaslasele tehtud kallaletungi tõttu uuesti kinni endise PSG mängija

Postimees Sport
Copy
Kannatanu Kheira Hamraoui (vasakpoolsel pildil) ja väidetav talle kallaletungi korraldaja Aminata Diallo (parempoolsel pildil).
Kannatanu Kheira Hamraoui (vasakpoolsel pildil) ja väidetav talle kallaletungi korraldaja Aminata Diallo (parempoolsel pildil). Foto: Franck FIFE ja Paul VERNON / AFP / Scanpix

Eelmise aasta lõpus täitsid maailma meediat pealkirjad, et üks PSG naiskonna jalgpallur oli ässitanud kurjategijad oma võistkonnakaaslase kallale ning tollele tekitati tõsiseid vigastusi. Kui toona lasti kahtlusalune Aminata Diallo 36 tunni möödudes ühtegi süüdistust esitamata vabadusse, siis nüüd nabiti ta uuesti kinni.

4. novembril 2021 tirisid kaks meest teise PSG naiskonna mängijae Kheira Hamraoui autost välja ja peksid teda raudkangiga, põhiliselt jalgu. Peamise kahtlusalusena võeti vahi alla Diallo, sest tema sõidutas Hamraouid ning ühel hetkel seisatas ta auto kurjategijate juures. Hamraoui viidi haiglasse. Politsei toomaste teadete kohaselt oli Diallo motiiviks fakt, et tal polnud võimalik liiga tihti jalgpalliväljakule pääseda, sest selle hõivas samal positsioonil tegutsev Hamraoui.

Ent uurimine jätkus ja käesoleval nädalal hakkasid sündmused kiirelt hargnema. Kolmapäeval ja neljapäeval vahistati kokku neli meest. Reedel teatas Versailles' politsei agentuurile AFP, et uuesti nabiti kinni ka Diallo, kel praegu klubis enam kohta pole.

PSG oli suvel püüdnud pöörata naiskonnas uue lehekülje, vahetades treenereid ja vaadates põhjalikult üle oma sisemise struktuuri. Ent nüüd toodi klubi soovimatul moel rambivalgusesse tagasi.

Hamraoui on kolmekordne Meistrite liiga võitja (kahel korral Lyoni, korra Barcelonaga). PSGga liitus ta 2021. aasta suvel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles