PSG tähtmängija meenutas hirmuäratavat kallaletungi: arvasin, et suren

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kheira Hamraoui lebamas valugrimassides maas. Õnneks sedapuhku jalgpallimurul, mitte suvalisel kõrvaltänaval.
Kheira Hamraoui lebamas valugrimassides maas. Õnneks sedapuhku jalgpallimurul, mitte suvalisel kõrvaltänaval. Foto: SARAH MEYSSONNIER/REUTERS/SCANPIX

Pariisi Saint-Germaini (PSG) jalgpalliklubi tähtmängija Kheira Hamraoui rääkis esimest korda avalikult eelmise aasta lõpus tema pihta toime pandud rünnakust, kus ta tõsiselt oma elu pärast kartis.

«Ma ei unusta 2021. aasta 4. novembri õhtut iialgi. See kummitab mind päeval ja öösel. See oli must õhtu, mis pööras minu isikliku ja tööelu, minu elu nii naise kui ka jalgpallurina, täiesti pea peale,» alustas kolmekordne Meistrite liiga võitja ühismeediasse tehtud postituses.

«Ma arvasin, et suren, kui kaks kapuutsides meest mu autost jõuga välja tirisid. Nad peksid mind raudlattidega, sihtides põhiliselt minu jalgu,» jätkas prantslanna. 

Nagu hiljem selgus, oli kõnealuse rünnaku kavandanud tema tiimikaaslane Aminata Diallo, kes saatuslikul hetkel ka Hamraouid sõidutas, kuid ühtäkki «sobival» hetkel masina seisatas, et kurikaelad saaksid oma tööga pihta hakata.

Pärast klohmimistööd viidi Hamraouid haiglasse. Kuigi Diallo võeti kohe pärast rünnakut vahi alla, lasti ta 36 tunni möödudes süüdistust esitamata vabadusse. Selle nädala keskel võeti endine PSG mängija koos nelja mehega aga uuesti vahi alla ning talle on esitatud ka ametlik süüdistus.

Politsei varem väljastatud teadete kohaselt oli Diallo motiiviks fakt, et tal polnud võimalik liiga tihti jalgpalliväljakule pääseda, sest selle hõivas samal positsioonil tegutsev Hamraoui.

Kuigi rünnakust on praeguseks möödas üle kümne kuu, kummitab see Hamraouid tänase päevani. «Olen saanud pärast seda korduvalt solvanguid nii väljakul kui ka sotsiaalmeedias. Mulle on tehtud isegi tapmisähvardusi. Olen üritanud aga selle kõige kiuste jääda oma kire ja armastuse juurde. Kogu see periood on kahtlemata olnud minu profisportlase karjääri raskeim,» kirjutas Hamraoui.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles