Luiz Felipe Scolari: Chelsea peatreeneri amet on põrgulikult raske

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luiz Felipe Scolari Londoni Chelsea peatreenerina.
Luiz Felipe Scolari Londoni Chelsea peatreenerina. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpallimeeskonna kunagise juhendaja Luiz Felipe Scolari sõnul on Roman Abramovitši alluvuses töötamine ülimalt keeruline ning võrdles seda lausa põrguga.

Chelsea vallandas eile peatreener Andre Villas-Boase ja hooaja lõpuni määrati meeskonda juhendama senine abitreener Roberto di Matteo.

Hooajal 2008/2009 seitse kuud meeskonna eesotsas olnud brasiillane Scolari ütles, et kerge uuel ametivennal olema ei saa. «Sealne vallandamispoliitika on kummaline ja kes iganes järgmiseks peatreeneriks saab – see on põrgu,» ütles Scolari BBC vahendusel.

«Minu jaoks küll pisut vähem kummaline, sest olen ise selle läbi elanud. Omanikul on mõne mängijaga lähedased suhted ja ta langetab otsuseid ilma peatreeneriga läbi rääkimata,» jätkas Scolari. «Inglismaal on klubisid nagu Londoni Arsenal, kus Arsene Wenger on tõusude ja mõõnadega ametis püsinud mitu aastat. Chelseas on teistsugune kultuur.»

Alates 2003. aastast on meeskonda juhendanud seitse peatreenerit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles