Rovanperä järgmise ralli eel ei puhka: Kreekas oli auto nii paha, et meil tuleb seda paremaks saada

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kalle Rovanperä.
Kalle Rovanperä. Foto: Eero Vabamägi

Kuigi Uus-Meremaa ralli sõidetakse alles järgmisel nädalal, ei lösuta MM-sarja üldliider Kalle Rovanperä praegu niisama diivanil. Soomlane annab kodustel Jyväskylä kruusateedel hoopis kuuma, et Kreekas halvasti käitunud Toyotat paremaks saada.

«Mõistagi ei saa me siin täpselt samasuguseid tingimusi, kuid meil on võimalik siiski [Uus-Meremaa tarbeks] uusi ideid ammutada. Kreekas oli meie auto nii halb, et meil lihtsalt tuleb seda paremaks saada,» lausus Rovanperä portaalile rallit.fi.

21-aastane soomlane on kümne etapiga kogunud 207 punkti ning edestab kolm rallit enne hooaja lõppu, ehk olukorras, kus laual on veel 90 silma, lähimat rivaali Ott Tänakut 53 punktiga.

Samas pole viimased kaks rallit Rovanperä jaoks soovitul viisil lõppenud: meie põhjanaaber tegi nii Belgias kui ka Kreekas avarii.

«Õnneks suutsime punktikatsetel siiski head minekut näidata ja sealt punkte noppida. See teeb järgmisele rallile minemise natukene kergemaks, kui viimaselt katselt on all hea aeg ja hea tunne,» jätkas soomlane.

«Kreekas oli meie suurimaks murekohaks auto kiirus. Jah, ma tegin ka vea, kuid see nädalavahetus ei näinud ka enne seda just kõige ilusam välja,» lausus Rovanperä.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles