M-Sport võttis kohutava hooaja teinud rallisõitja MM-etapi nimekirjast maha

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Adrien Fourmaux.
Adrien Fourmaux. Foto: FRANCOIS FLAMAND via www.imago-images.de

Prantsusmaa rallisõitja Adrien Fourmaux jääb eemale ka Uus-Meremaa MM-etapist.

Belgia rallil avarii teinud Fourmaux jättis juba vahele Kreeka MM-etapi, kuna väidetavalt ei saadud tema Ford Pumat kaks nädalat hiljem alanud ralliks korda. Nüüd teatas M-Sport, et 27-aastasel prantslasel jääb vahele ka Uus-Meremaa ralli.

Fourmaux tegi 2021. aastal M-Spordis eduka debüüthooaja. Tänavu pidanuks olema tema esimene täispikk aasta, ent paraku on prantslase jaoks ajad kehvasti. Ta on osalenud üheksal etapil, kuid teeninud vähem punkte, kui eelmise aastal WRC debüüdil, Horvaatia rallil saadud viienda koha eest.

«Pärast Adrien Fourmaux' 2022. aasta hooaja eesmärkide ümberhindamist võttis M-Sport ta Uus-Meremaa ralli stardinimekirjast maha. See otsus on tehtud koostöös tema ja meie partneritega. M-Sport on jätkuvalt Adrienile pühendunud. Seetõttu saame kinnitada, et Adrien istub Ford Puma rooli uuesti Hispaania rallil,» teatas M-Sport.

Sel hooajal jääb sõita veel kolm etappi. Uus-Meremaa ralli toimub 29. septembrist 2. oktoobrini, Hispaania ralli 20. - 23. oktoobrini ning Jaapani ralli 10. - 13. novembrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles