MMi kullasoosik vahistati ööl enne võistlust, sportlane ründas kaht alaealist tüdrukut (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Mathieu Van Der Poel.
Mathieu Van Der Poel. Foto: IMAGO/Simon Wilkinson/SWpix.com/SCANPIX

Jalgrattasõidu MMil oli täna kavas grupisõit ning sellele startis ühe kullasoosikuna hollandlane Mathieu van der Poel. Kahjuks katkestas sportlane võistluse juba 30. kilomeetril ning seda kurnatuse tõttu. Nimelt oli tal eelneval ööl tegemisi politseiga ning teda ootab ees kohtutee.

Nimelt oli enne grupisõitu soovinud van der Poel minna varakult magama. See tal ei õnnestunud, kuna hotelli koridoris jooksid ringi kaks tüdrukut, kes tema uksele korduvalt koputasid. Rattur püüdis mitmel korral sõnadega asja selgeks teha, ent viimasel korral lükkas ta vihahoos tüdrukuid. Väidetavalt oli üks tüdrukutest küünarliigesele marrastuse saanud.

Viimased teatasid vahejuhtumist hotellitöötajaid ning van der Poelile kutsuti politsei. Ta viidigi jaoskonda ning ta sai sealt hotellituppa alles naasta kell neli hommikul. Kahtlemata polnud see hea enne võistlust, ent ta püüdis ikkagi startida. Lõpuks selgus, et kurnatuse tõttu polnud ta võimeline MMi grupisõitu ikkagi sõitma ning ta katkestas võistluse.

Austraalia politsei selgitas Cyclingnewsile, et tõesti on selline vahejuhtum antud hotellis juhtunud, aga nad ei kinnitanud, kellega oli tegemist. Vahistatu sai küll kautsjoni vastu vabadusse, ent peab 27. septembril juba kohtupinki istuma.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles