Neuville tahab, et Tänak jätkaks Hyundais (1)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Thierry Neuville (vasakul) ja Ott Tänak.
Thierry Neuville (vasakul) ja Ott Tänak. Foto: Hyundai Motorsport

WRC-ringkonna üheks kuumimaks teemaks on praegu Ott Tänaku tulevik. Kas saarlane jääb Hyundaisse, lahkub Toyotasse, siirdub M-Sporti või pakib üldse kodinad kokku? Variante on laual palju, kuid Thierry Neuville eelistab neist selgelt üht.   

«Mina tahan, et ta [Hyundaisse] jääks,» sõnas ta DirtFishile antud usutluses, lisades seejärel veel veendunult: «Ja ma olen kindel, et ta ka jääb.»

Kuigi pealtnäha ei saa Neuville ja Tänak just kõige paremini omavahel läbi, hindab belglane kamraadi siiski väga kõrgelt ja soovib, et ta jääks Hyundaisse ka järgmis(t)eks aasta(te)ks.

«Meeskonnas on sul vaja, et kõik sõitjad teineteist tagant sunniksid, et asjad paremuse poole liiguksid. Mina leian küll, et selle nurga alt oleme me väga hästi koostööd teinud,» selgitas Neuville.

«Meil õnnestus ju väga lühikese aja jooksul meeskonda kõvasti edasi aidata ning meil on samasugune arusaam sellest, mida on vaja teha, et konkurentsivõimeline olla. Üksinda pole võimalik sul võidelda. Sul on alati tuge vaja,» jätkas ta.

«Selles mõttes on Tänak parim toetaja, keda enda kõrvale tahta ja mina teen endast parima, et teda samamoodi toetada. Parima, et aidata tiim tagasi sinna, kuhu ta kuulub. See on meie jaoks ilmselge ja see on ka see, mille nimel me töötame,» lõpetas Neuville.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles