JÄRELVAADATAV ⟩ Audentes lahkub Tartust kindla võiduga

Sport
Copy

Audentese SG/Noortekoondis alistas naiste võrkpalli Balti liigas 3:0 (25:23, 25:16, 25:20) TÜ/Bigbanki.

Kodusaalis mänginud Tartu esindus avageimis Audentese SG/Noortekoondise vastu kordagi juhtima ei pääsenud, leppides minimaalse 23:25 kaotusega. Teises geimis jäid tartlannad kodusele konkurendile alla 16:25 ja kolmandas 20:25 tulemusega, mis tähendas kokkuvõttes võõrustajate 0:3 (23:25, 16:25, 20:25) kaotust.

Külaliste edusse andis 16 (+9) punktiga suurima panuse Carmel Vares, kelle rünnakuefektiivsus oli 45%. Karlotta Kattai lisas võitu 12 ja Roosi Brigita Toom 10 punkti. Laura-Liisa Maiste rõõmustas kodupublikut 11 punktiga.

Tartu esindus oli pealinna võistkonnast üle vaid blokis, kus koguti külaliste nelja punkti vastu kaheksa punkti. Servi vastuvõtul ja rünnakul jäid peale võitjad – vastavalt 54%-42% ja 45%-36%. Servil kogus Audentese SG/Noortekoondis kaheksa esksimuse juures kaheksa ässa, tartlannad eksisid servil 12 korral ja lõid kolm ässa. 

Naiste Balti liiga jätkub 15. ja 16. oktoobril, kui mõlemal päeval tulevad väljakul kõik neli Eesti võistkonda.

Enne mängu:

Optibet Balti liigas osaleb Eestist tänavu neli klubi: TÜ/Bigbank, Barrus/Võru VK, TalTech/Tradehouse ja Audentese SG/Noortekoondis. Lisaks on neli naiskonda veel Lätist (VK Jelgava, SuFa klubs/DU, Riga Volleyball School/Latvian University, RSU/MSG) ja kaks Leedust (TK Kaunas ja Jonava «Aušrine – KKSC»).

Naiste Balti liigas osalevate Eesti võistkondade omavahelised tulemused lähevad ka Eesti meistrivõistluste arvestusse. Võistkondade peatreenerite hooajaeelsed kommentaarid on leitavad SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles