Eesti kurlingupaar jõudis MK-etapil veerandfinaali

Postimees Sport
Copy
Marie Kaldvee ja Harri Lill.
Marie Kaldvee ja Harri Lill. Foto: World Curling Federation

Eesti kurlingupaar Marie Kaldvee ja Harri Lill võistleb Kanadas toimuval MK-etapil, kus pääseti kolme võidu ja alagrupi esikohaga veerandfinaali.

Oma alagrupis asub kurlingupaar Kaldvee/Lill esikohal, kolmest kohtumisest on eestlastel kirjas kolm võitu. Meie kurlingupaari kolmandaks vastaseks oli Kanada kurlingupaar Tremblay/Lanoue, keda eestlased alistasid kindla tulemusega 9:5.

Veerandfinaalis on Eesti kurlingupaari vastaseks taaskord Kanada kurlingupaar Sauder/Drummond, kellel on seni kirjas üks võit ja kaks kaotust. Tegemist on otsustava kohtumisega, sest kaotaja langeb võistlusest välja.

Eesti kurlingupaari esimeseks vastaseks oli Kanada kurlingupaar Hopson/Tippett, kelle üle saavutati puhas võit tulemusega 8:2. Teises ringis kohtusid Kaldvee/Lill Kanada paariga Jones/Laing ning kohtumine lõppes eestlaste võiduga 7:6.

Kanadas toimuv MK-sari Mixed Doubles Superseries on uus viiest etapist koosnev võistlus, kus osalevad parimad segapaariskurlingu võistkonnad Euroopast ja Põhja-Ameerikast.

Mixed Doubles Superseries võistluste sari koosneb neljast kvalifikatsiooniturniirist, mille põhjal pääsevad parimaid võistkonnad viiendale etapile. MK-sarja esimene etapp nimega Hardline Open toimub Kanadas Carleton Place'is ning sellest võtab osa 24 kurlingu segapaari. MK-sarja esimese etapi võitjad selguvad pühapäeval, 2. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles