Hyundai tiimipealik Moncet: Kalle ja Toyota saavutus ainult motiveerib meid edasi pingutama

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Julien Moncet
Julien Moncet Foto: Hyundai Motorsport

Hyundai rallimeeskonna tiimipealiku kohusetäitja Julien Moncet õnnitles pärast Uus-Meremaa rallit värsket ilmatšempionit Kalle Rovanperät ning lisas, et soomlase ajalooline saavutus ainult motiveerib neid Hyundais edasi pingutama.

«Hyundai soovib Kalle Rovanperäle ja Toyota Gazoo Racingule edastada oma siiraimad õnnesoovid tänavuse sõitjate MM-tiitli puhul. Oleme pühendunud, et WRC-sarjas kõige kõrgemate kohtade eest võidelda. See Kalle ja Toyota tulemus ainult motiveerib meid ja on meile inspiratsiooniks. Nende esitused tänavusel hooajal jätavad maha muljet avaldava verstaposti, mille poole püüelda,» lausus prantslane meeskonna pressiteenistusele.

«Me ei jäta aga surumist ning ootame sel hooajal alles jäänud rallidel väga tasavägiseid heitlusi. Loodetavasti sobib järgmine ralli Hispaanias meie autodele paremini. Meeskondlik MM-tiitel on meie jaoks matemaatiliselt jätkuvalt püütav ning kavatseme lõpuni võidelda. Võit on meie ainus eesmärk,» sõnas Moncet, lisades, et meeskond kavatseb Uus-Meremaal muret teinud ülekandeprobleemi tõsisemalt uurida.

Meeskondlikus arvestuses on Toyotal koos 455 ning Hyundail 374 punkti. Tehniliselt on kahe ralliga laual veel 104 punkti, kuid see tähendaks, et Toyota sõitjad peaksid võistluse katkestama niimoodi, et nad ei saaks jätkata (ja punkte noppida) ka superrally-süsteemis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles