Eesti kurlingupaar jõudis Kanadas MK-sarja pjedestaalile

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Harri Lill ja Marie Kaldvee.
Harri Lill ja Marie Kaldvee. Foto: Eero Vabamägi

Eesti kurlingupaar Marie Kaldvee – Harri Lill jõudis Kanadas toimunud MK-sarja etapil poolfinaali ning saavutas 24 võistkonna konkurentsis kolmanda koha. Turniiri võitjaks tuli kurlingu kodumaa Šotimaa paar Jennifer Dodds ja Bruce Mouat.

Lille sõnul läks turniir igati korda. «Eksimusi oli, aga suutsime Tallinnas näidatud head mänguvormi ka sel korral rohkem tulemustes näidata,» kommenteeris ta alaliidu pressiteenistusele.

Kaldvee ja Lill saavutasid turniiri jooksul neli võitu ning jõudsid poolfinaali puhaste paberitega. Seal tuli neil tunnistada aga Kanada paari, hilisema turniiri hõbemedalisti Walker/Muyres 9:5 paremust.

Veerandfinaalis oli Eesti kurlingupaari vastaseks teine Kanada duo Sauder/Drummond, kellest oldi omakorda 9:5 üle.

Enne seda alistati veel kanadalased Hopson/Tippett tulemusega 8:2, teises ringis kanadalased Jones/Laing tulemusega 7:6 ning kolmaski Kanada paar Tremblay/Lanoue, seda 9:5.

Kanadas toimunud MK-sari Mixed Doubles Superseries on uus viiest etapist koosnev võistlus, millest oli kutsutud osa võtma parimad segapaariskurlingu võistkonnad Euroopast ja Põhja-Ameerikast. Mixed Doubles Superseries võistluste sari koosneb neljast kvalifikatsiooniturniirist, mille põhjal pääsevad parimaid tulemusi näidanud võistkonnad viiendale etapile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles