Neuville ei kavatse Rovanperäle alistuda: mitte keegi pole võitmatu (1)

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Nikos Katikis/Dppi/Scanpix

Hyundai rallisõitja Thierry Neuville ei kavatsegi püssi põõsasse visata. Belglane on veendunud, et tal on võimalus järgmisel hooajal tiitli eest heidelda.

Tänavu on autoralli MM-sarjas tiitliheitlus lõppenud, sest kaks etappi enne hooaja lõppu krooniti maailmameistriks Toyota sõitja Kalle Rovanperä.

Neuville’i sõnul näitas 22-aastane soomlane küpsust. «Ma ei suhtle temaga eriti ning tunnen teda vähe, kuid ta näitas tänavu küpsust, millest eelnevatel aastatel puudu jäi. Ta oli kiire ja võitis rallisid. Ta kasutas ära eelise, et Hyundai polnud hooaja alguses tasemel,» rääkis Neuville Belgia rahvusringhäälingule.

Küll aga on Neuville veendud, et Rovanperä ei hakka MM-sarja nüüd valitsema. «Mitte keegi ei ole võitmatu. Nägime seda Ogier’, Loebi või Evansiga. Kuid selleks peab auto kogu hooaja vältel olema tasemel,» sõnas belglane, kes hoiab Ott Tänaku järel MM-sarjas kolmandat kohta.

Veel avaldas Neuville, et kahe hooaja vahel saab Hyundai testida autot kruusal. «Saame paar nädalat enne Mehhiko rallit teada, kas meie auto on tasemel või mitte. Kuid oleme sel hooajal näidanud edusamme ning võitnud kolm rallit järjest,» andis Neuville lootust, et järgmisel hooajal on tal istumise all tugevam auto.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles