Sassari kaotas Meistrite liiga avamängu, Kaspar Treier saab juba haige käega harjutada

Ville Arike
, reporter
Copy
Kaspar Treier kuu aega tagasi Milanos EMi aegu harjutamas koos Eesti koondise füsioterapeudi Riina Riisikuga.
Kaspar Treier kuu aega tagasi Milanos EMi aegu harjutamas koos Eesti koondise füsioterapeudi Riina Riisikuga. Foto: Tairo Lutter

Tugevuselt teises-kolmandas korvpalli eurosarjas, FIBA korraldatavas Meistrite liigas osalevad tänavu kahe eestlase koduklubid. Sassari Dinamo alustas turniiri 76:87 kaotusega Malaga Unicajale.

Kodus mänginud Sassari võitis küll esimese veerandaja 23:19, kuid seejärel haarasid initsiatiivi külalised, kes tüürisid mängu võiduka lõpuni. Vigastust raviv Kaspar Treier praegu veel Sassarit aidata ei saa.

Sassari paremad olid ameeriklane Chinanu Onuaku 20 punkti, 8 lauapalli ja 6 korvisööduga ning leedulane Eimantas Bendžius 18 punktiga. Enamasti just Bendžiusega sama positsiooni Treier eelmisel hooajal jagas ning leedulasest ääre hooaja alguse 36-minutilised mänguajad näitavad, et meie meest oleks rotatsiooni tagasi vaja.

Kuidas läheb 19. augustil Riias Lätiga peetud mängus kodarluu murdnud ja päev hiljem lõikusel käinud Treieri paranemine ning millal teda taas mängus võib näha? «Hästi läheb, põrgatan ja natukene viskan ka. Praegu on naasmise koha pealt kõik veel lahtine, ma ei oska öelda, millal platsil tagasi olen,» lausus Treier Postimehele.

Kaspar Treier 19. augustil Riias mängus Lätiga pärast vigastada saamist.
Kaspar Treier 19. augustil Riias mängus Lätiga pärast vigastada saamist. Foto: Tairo Lutter

Eelmise kuu alguses Milanos peetud EM-finaalturniiril oli Treier Eesti koondise tõlgiks ning käis treeningute ajal ka ainult tervet kätt kasutades väljakul. Ta näitas ainult oma nõrgema, vasaku käega visates täpsust nii vabaviske- kui ka kolmesejoone tagant, aga sai teinekord palli korvi ka keskjoonelt!

Teises Meistrite liiga G-alagrupi mängus sai võidu samuti võõrsil mänginud meeskond, JDA Dijon alistas Thessaloniki PAOKi 70:66.

Teise eestlasena osaleb Meistrite liigas Siim-Sander Vene, kes aitas avavoorus Jeruusalemma Hapoelil 69:67 alistada Istanbuli Darüssafaka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles