ESPN: mitte keegi ei taha Cristiano Ronaldot

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Manchester United pingipoisiks langenud Cristiano Ronaldo jaanuaris tõenäoliselt klubi ei vaheta, sest tippmeeskonnad pole 37-aastasest portugallasest lihtsalt huvitatud.

Sellise informatsiooniga tuli lagedale ESPN, kelle teada on Manchester United valmis, et portugallane võib soovida jaanuaris klubi vahetada.

Kui Ronaldo vahetakski jaanuaris klubi, saaks ta UEFA reeglite kohaselt mängida ka Meistrite liigas, kuigi on tänavu teinud kaasa kolmes Euroopa liiga kohtumises.

Ronaldo leping Manchester Unitedi lõppeb 2023. aasta suvel, kuid osapooltel oleks võimalik seda soovi korral aasta jagu pikendada.

Tegelikult tahtis Ronaldo Manchester Unitedist lahkuda juba suvel, kuid aina pakkumise tegi tema eest Saudi Araabia klubi ning sellest polnud huvitatud Ronaldo ega ka Manchester United.

Karjääri lõpusirgel oleva portugallase jaoks on tänavune hooaeg alanud raskelt, sest uus peatreener Erik ten Hag ei näe teda meeskonna esiründajana. Mängupuuduse käes vaevlev ründaja on tänavu löönud vaid ühe värava ning sedagi penaltist.

ESPNi allikate sõnul saab Ten Hag Ronaldo olukorrast aru ning lubaks tal jaanuaris ka lahkuda. Ent need samad allikad kardavad, et Ronaldole lihtsalt pole kosilast, kes kõiki osapooli rahuldaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles