BLOGI ⟩ Kaia Kanepi kaotas Mehhiko turniiril venelannale kahes setis

Postimees Sport
Copy
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Tairo Lutter

Mehhikos Guadalajaras algas aasta viimase naiste tugevaima, WTA 1000 kategooria tennisevõistluse põhiturniir. Kaia Kanepi kohtus avaringis venelanna Ljudmila Samsonovaga ja kaotas 1:6, 5:7. Postimees tegi kell 19 alanud mängust otseblogi.

Enne mängu:

Nii Kanepi kui ka Samsonova käisid viimati väljakul San Diego turniiril ning mõlemad piirdusid ühe mänguga. Kanepi jäi kvalifikatsiooni avaringis kindlalt 3:6, 2:6 alla Lauren Davisele (USA), Samsonova aga põhiturniiril kolmes setis kanadalannale Bianca Andreescule.

Septembri lõpus võitis Samsonova aga Tokyo turniiri, alistades selle käigus kahes setis nii Wimbledoni meistri Jelena Rõbakina (Kasahstan), hispaanlanna Garbine Muguruza kui ka kolm hiinlannat. Finaalis oli ta 7:5, 7:5 üle Qinwen Zhengist. Samsonova on praeguseks maailma edetabelis tõusnud karjääri parimale, 22. kohale.

Kanepi võistles enne San Diegot kodumaal, jõudis Tallinna WTA-turniiril poolfinaali ning pidi seal tunnistama kaasmaalanna Anett Kontaveidi 6:4, 6:4 paremust. Kontaveit on vigastuse tõttu hooaja lõpetanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles