Võimalik vaid Venemaal: kiirabi keeldus tõsiselt viga saanud hokitalenti haiglasse viimast, sest juhi tööaeg sai läbi

Christopher Krutto
Copy
Kiirabiauto Venemaal Peterburis.
Kiirabiauto Venemaal Peterburis. Foto: Maksim Konstantinov

Venemaal noorte hokiliigas MHL leidis aset uskumatu vahejuhtum, kus kiirabi keeldus tõsiselt viga saanud mängijat haiglasse viimast.

Vahejuhtum leidis aset Sibirski Snipersi ja Ufa Tolpari kohtumises, kui 17-aastane Tolpari mängija Dmitri Tabatadze sai litriga tugeva löögi kõhtu. Tal hakkas pärast seda halb ning suust tuli verd ning tema treenerid ning tiimikaaslased nõudsid, et mängija vigastusi põhjalikumalt uuritaks.

Ometi keeldus kiirabijuht mängijat haiglasse sõidutamast, viidates sellele, et tema tööaeg on läbi. «Ma küsisin olukorrale kirjeldust. See on andestamatu, et kiirabi ei vii ära vigastatud inimest, sest juhi töötunnid on läbi,» sõnas Tolpari treener Match TV-le antud intervjuus.

Kodumeeskonna esindajal oli aga asjast teine nägemus. «Täpsustame, et meil oli meditsiiniteenuse pakkuja terve mängu aja areenil, ka lisaajal. Ufa kaitsja vigastus juhtus kolmanda perioodi keskel ja pakkusime haiglasse viimist. Tiimi ametnikud keeldusid sellest. Mängu järel otsustas tiim mängija haiglasse saata, aga kiirabi oli juba uue juhtumiga tegelemas,» seisis Snipersi pressiteates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles