Resultatiivne Eesti vollekoondise nurgaründaja jäi napilt Meistrite liiga ukse taha

Karl-Joosep Küngas
Copy
Karli Allik.
Karli Allik. Foto: Tairo Lutter

Eesti võrkpallikoondise nurgaründaja Karli Allik pidi koos enda koduklubi Sastamala Valepasega Meistrite liigas Benfica paremust tunnistama ning alagrupiturniirile pääses Portugali meeskond.

Allik oli mõlemas kohtumises Valepase parim. Kui koduväljakul kostitas ta Benficat 13 punktiga, siis võõrsil jäi tema arvele 12 silma. Eestlane lõi maha 10 rünnakut ning oli ka edukas vastuvõtul, kus ta tõi üles 9 vastaste servi.

Avamängu koduväljakul 1:3 kaotanud Valepasel oli võimalus Portugalis asjad väga pingeliseks ajada. Kolmandas geimis oldi 18:11 juhtimas ning omati reaalset võimalust 2:1 juhtima minna. Kahjuks tekkis seejärel kramp ning kodumeeskond lubati mängu tagasi. 23:23 viigiseisult teenis Benfica kaks silma järjest ning võitis geimi.

Mentaalselt veidi murdunud Valepa ei suutnud enam viimases geimis vastastele lahingut anda, kuna oli selge, et kahe mängu kokkuvõttes läheb edasi just Benfica. Lõpuks teenis Soome klubi 1:3 kaotuse ning kahe mängu kokkuvõttes jäädi Portugali tiimile alla 2:6.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles