VIDEO ⟩ Manchester Unitedi täht sattus naerualuseks

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Manchester Unitedi ääreründaja Antony.
Manchester Unitedi ääreründaja Antony. Foto: IMAGO/Stefan Constantin/News Images/SCANPIX

Manchester Unitedi suvise suurostu Antony üle visatakse internetiavarustes nalja, sest ta sai neljapäevases Euroopa liiga mängus hakkama võrdlemisi küsitava liigutusega.

Manchester United alistas Euroopa liigas kindlalt 3:0 Tiraspoli Sheriffi. Kusjuures ühe värava lõi Cristiano Ronaldo, kes kuulus seekord Manchester Unitedi algrivistusse. Teiste väravate eest hoolitsesid Diogo Dalot ja Marcus Rashford.

Ent sotsiaalmeedias räägitakse hoopis Antonyst. Suvel 95 miljoni euro eest Ajaxi särgi Manchester Unitedi oma vastu vahetanud ääreründaja tegi mängus oma firmamärgiks kujunenud trikki, mille järel söötis palli auti. Et tol hetkel oli seis veel 0:0 ning käis mängu 38. minut, ei suutnud paljud Antonyt mõista.

Tema trikitamine jäi arusaamatuks ka Erik ten Hagile, kes ääreründaja poolajapausil välja vahetas. «Mul ei ole selle trikiga probleeme, kui see on funktsionaalne. Ma nõuan temalt rohkemat – rohkem liinide taha jooksmist, rohkem kasti sisenemist. Kui ta teeb selliseid trikke, siis see on tore, aga need peavad olema funktsionaalsed. Kui sa ei kaota palli, siis on okei trikitada. Ent kui see on trikk lihtsalt trikitamise pärast, siis pean teda parandama,» lausus Manchester Unitedi peatreener matši järel.

Antony ise kirjutas Instagrami järgmist: «Oleme tuntud oma kunsti poolest ja ma ei lõpeta seda, mis viis mind sinna, kus ma täna olen!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles