Alonso: Verstappeni MM-tiitlid on väärtuslikumad kui Hamiltoni omad

Postimees Sport
Copy
Lewis Hamilton (vasakul) ja Fernando Alonso.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Fernando Alonso. Foto: HAMAD I MOHAMMED/REUTERS/Scanpix

Kahekordne maailmameister Fernando Alonso seadis kahtluse alla Lewis Hamiltoni võidetud seitsme MM-tiitli väärtuse. 41-aastase hispaanlase arvates on britt võitnud oma tiitlid vaid meeskonnakaaslase vastu võideldes, sest Mercedes on nendel aastatel olnud konkurentidest peajagu üle.

«Ma austan Lewist, kuid see on siiski teine asi, kui võidad seitse maailmameistritiitlit ainult oma tiimikaaslase vastu võideldes. Verstappeni MM-tiitlid on väärtuslikumad kui Hamiltoni omad,» ütles Alonso Hollandi ajalehele De Telegraaf.

Enne Mehhiko etappi on Alonso aga püüdnud oma väljaütlemist siluda ning kirjutas Twitteris, et on väsinud ajakirjanduse otsitud pealkirjadest.

Vahepeal jõudis vaidlusesse sekkuda ka Hamilton, kes postitas Twitterisse pildi 2007. aasta Indianapolise Grand Prix'st. Tol hooajal võistlesid Hamilton ja Alonso McLarenis ning hispaanlane arvas, et valitseva maailmameistrina pidanuks Hamilton ta rajal mööda laskma. Seda ei juhtunud. Nüüd meenutas Hamilton seda seika ja lisas fotole pöidla ikooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles