Tuntud rallimänedžer: oleks ime, kui Suninen Hyundai meeskonnas sõitma ei hakkaks

Karl-Joosep Küngas
Copy
Teemu Suninen.
Teemu Suninen. Foto: Vincent Thuillier/Hyundai Motorsport

Autoralli MM-sarjas on käsil põnevad ajad, sest mitmed sõitjad ihkavad kohta Hyundai rallimeeskonnas. Üheks võimalikuks kandidaadiks on Teemu Suninen, kes peaks rallimänedžeri Timo Jouhki sõnul kindlasti lepingu teenima.

Alates hetkest, mil Ott Tänak teatas, et lahkub Hyundai meeskonnast, on rallimaailm täiesti kihama löönud. Lõuna-Korea autotootja rallitiimiga seostatakse väga paljusid sõitjaid, ent enim on räägitud kahest-kolmest nimest. Üheks on ka Hyundai Rally2-autoga kihutanud Suninen.

Viimati eelmise aasta lõpus Monza rallil WRC-autoga osalenud soomlane on tänavu näidanud head hoogu WRC2 arvestuses ning Hyundai Rally2-autot kõvasti arendanud. Soomlase mänedžer on veendunud, et tema kliendile tehakse peagi pakkumine.

«Hyundail on vaja üht või kaht sõitjat, kes suudaks kõige kõrgemal tasemel hakkama saada. Hetkel on meeskonnas ainult Thierry Neuville ning suure tõenäosusega jätkab ka Dani Sordo. Nõnda on vaba üks täiskoht ja üks osaline tööots. Kui vaadata ralliturul olevaid sõitjaid, siis oleks ime, kui Suninenile lepingut ei pakutaks ja ta seal ei sõidaks. Osalise koormusega sõitmine oleks talle kõige parem,» lausus Jouhki Ilta-Sanomatile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles