Klavani hooaeg on vigastuse tõttu läbi, viimased mängud tegi ta kaasa valu kiuste

Postimees Sport
Copy
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Mihkel Maripuu

Paide Linnameeskonna jalgpalliklubi peatreener Karel Voolaid teatas, et Ragnar Klavani hooaeg on enneaegselt lõppenud. Eelmisel nädalal 37-aastaseks saanud keskkaitsjat on terve hooaja seganud vigastused.

«Raku tegi meiega vigastuse kiuste täismahus kaasa olulise ja eduka eurosuve ning selle järel ka hilissuvised-varasügisesed tippmängud Premium liigas, ehkki need viimased juba läbi valu ja rohtude peal. Pärast neid mänge oli selge, et peame talle rahu andma ja nii sai ka talitatud,» ütles Voolaid Paide Linnameeskonna kodulehel.

Klavan esindas Paidet viimati septembri alguses. «Hilissügiseste mängude faasi jõudes ehk praegust seeriat Levadia, Flora ja Kalju vastu mängima asudes oli selge, et Ragnariga me arvestada ei saa: ta on viimasest mängust septembri alguses kuni tänase päevani treeningutelt kõrval olnud ja tema praegu mängima toomine oleks seotud riskiga.

Sellest saab aru iga vähegi jalgpalli tundev inimene. Sestap sai hiljuti Ragnariga koos vastu võetud otsus, et väljakule ta sel hooajal enam ei tule,» lisas Voolaid.

Klavan osales käimasoleval Premium liiga hooajal 11 mängus (945 minutit), lõi ühe värava ja sai kolm kollast kaarti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles