PM SOOMES ⟩ Matthias Tass Hispaaniasse siirdumisest: võimalus tuleb ära kasutada (2)

Ville Arike
Copy
Matthias Tass Espoos peetud Eesti koondise MM-valikmängus Soomega.
Matthias Tass Espoos peetud Eesti koondise MM-valikmängus Soomega. Foto: Tairo Lutter

Keskmängija Matthias Tass ei saanud nädalavahetusel keskenduda ainult Eesti koondise tegemistele, vaid sai laupäeval pakkumise Hispaania meistriliiga klubilt BAXI Manresa. Ta võttis selle vastu ja lahkub Poola Dabrowa Gorniczast. Tassi mängijaõigused kuuluvad endiselt Itaalia klubile Trento, ta läheb ka Manresasse laenule.

«Ei olnud midagi pikalt mõelda, pidin kiirelt vastama. Proovin selle taseme ära. See tähendab mulle suurt võimalust tõestada, kas olen selleks tasemeks valmis või mitte. Hispaania liiga on nii kõva, paljudel korvpalluritel ei avanegi seal mängimiseks võimalust. Kui see võimalus lauale pandi, tuleb see ära kasutada,» kommenteeris Tass.

Ta lisas, et iga otsusega tuleb kaasa ka teatud kõhklusi, seda enam, kui keset hooaja klubi vahetada: «Sa oled mõne kuu jooksul senise meeskonnaga ära harjunud ja siis tuleb pakkumine minna teise kohta. Minu profikarjäär on kestnud ainult kaks kuud! Aga see kõik käib korvpalli juurde. Hispaaniasse minek tähendab tasemes suurt hüpet ülespoole, konkurents koha eest väljakul on kindlasti kõva.»

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles