Hullumeelsus või geniaalsus? Inglismaa seitsmenda liiga klubi küsis Haalandit MMi lõpuni laenule

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Erling Haalandi ja Ashton Unitedi jaoks on aeg tiksumas.
Erling Haalandi ja Ashton Unitedi jaoks on aeg tiksumas. Foto: DAVE THOMPSON

Kui paljud jalgpallifännid on kurvad, et nad ei saa MMil näha tegusid tegemas Manchester City ründetalisman Erling Haalandit, siis Ashton United vutiklubi nägi selles hoopis võimalust.

Nimelt esitas Inglismaa tugevuselt seitsmendas liigas palliv meeskond Cityle pakkumise võtta Haaland MMi lõpuni enda juurde laenule.

«Ashton United võib omalt poolt kinnitada, et oleme tõepoolest teinud Manchester Cityle ettepaneku võtta Erlin Haaland 28 päevaks laenule, kuna Premier League on Katari MMiga seoses detsembri lõpuni pausil,» kirjutas klubi oma teadaandes.

Klubi peatreener Michael Clegg põhjendas laenupakkumist järgnevalt: «See oleks lihtsalt loogiline. City ei mängi praegu ja me tahaksime lihtsalt aidata Erlingil vormis püsida. See on loogilisem, kui lasta tal lihtsalt kuus nädalat golfi mängida. Mõistagi leiame ka, et ta oleks meie meeskonda suurepärane täiendus ja aitaks meid edasi.» 

Ametlikku vastust City esmaspäeva jooksul Ashton Unitedile andnud polnud. Või siis ei saanud meeskond seda lihtsalt kätte, sest pärast vastava teate väljasaatmist jooksid nendele veebisaitidele vutifännid tormi ja kogu süsteem varises kokku.

Ashton United kinnitas aga õhtul uuesti veel korra omalt poolt üle, et tegemist pole mingi pettusega, vaid nad tõesti loodavad kõikide sarjade peale tänavu 18 kohtumises 23 väravat löönud norralase laenule saada. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles