Jalgpallurid lahkusid vabatahtlikult suurklubist, et selle tulevikku päästa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregg Wylde (sinises särgis).
Gregg Wylde (sinises särgis). Foto: SCANPIX

Pankrotimenetluses vaevleva kuulsa Glasgow Rangersi jalgpalliklubi ridadest lahkus vabatahtlikult mitu mängijat, et rahahädas klubi seisu natukenegi kergemaks muuta. Mehed loobusid ka seadusega ette nähtud vallandamistasust.

Poolkaitsjad Gregg Wylde ja Mervan Celik otsustasid klubist lahkuda omal vabal tahtel. «Tahtsin klubi aidata, et inimeste töökohad alles jääksid,» ütles Rangersi noortesüsteemi kasvandik Wylde STV-le. «Olin sellest kõigest niivõrd väsinud, et ei saanud enam öösiti magada.»

Rootslane Celik osteti klubisse seejuures alles tänavu talvel ning jõudis sinises särgis pidada vaid viis mängu. Väidetavalt on peale nimetatud paari veel kolm mängijat esitanud klubile avalduse, et nende leping lõpetataks.

Rangersi sihiks on säästa kuus miljon naela ning see kokkuhoid saab tulla peamiselt palgakulude arvelt. Klubi hetkel administreeriva kompanii Duff & Phelps esmased läbirääkimised mängijatega, mille eesmärgiks oli palku vähendada, jooksid aga liiva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles