Messi teekond unenäost luupainajasse

Postimees Sport
Copy
Lionel Messi pärast kaotust Saudi Araabiale.
Lionel Messi pärast kaotust Saudi Araabiale. Foto: Lukasz Skwiot/Cyfrasport/ZUMAPRESS.com/Scanpix

MM-finaalturniiri kolmandal päeval plahvatas üllatuspomm, kui Saudi Araabia koondis alistas alagrupimängus tiitlipretendent Argentina 2:1. Lõuna-Ameerika meedia on krahhi ristinud Lionel Messi teekonnaks unenäost luupainajasse.

Argentina alustas kohtumist tugevalt, sest juba 10. minutil austi Lionel Messi penaltist juhtima. Šokk saabus teise poolaja esimestel minutitel, kui saudid lõid kiirelt kaks väravat.

Argentina meedia ei kohelnud oma meeskonda pärast kaotust siidkinnastes. Näiteks spordiajakiri Clarín hindas Messi tegevust kümne palli skaalal neljaga. «Alustas kohtumist hästi, lõi värava, kuid Saudi Araabia jõudis esimese väravani tema pallikaotusest,» teatas väljaanne.

Ajaleht Olé pani mängust kokkuvõtva loo pealkirjaks «Messi teekond unenäost luupainajasse». Nende hinnangul oli Argentina koondis pärast võidetud avapoolaeg suikunud unne ning Saudi Araabia tegi neile kahe kiire väravaga sängi valmis.

Ajaleht võrdles katastroofilist avamängu nelja aasta taguse MMiga Venemaal. Siis alustas Argentina alagrupiturniiri 1:1 viigiga Islandi vastu.

Lisati, et tänane kaotus oli tohutu löök meeskonnale ja kõigile jalgpallisõpradele, kes unistasid, et alanud MMist saaksid Messi mängud. Tegelikult pole kõik Argentina jaoks veel kadunud ning ajaloos on favoriidid ennegi alguses vääratanud, kuid siis jõudu kogunud ning lõpetanud turniiri võidukalt. Argentinat ootavad C-grupis veel ees kohtumised Mehhiko ja Poolaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles